maanantai 13. helmikuuta 2012

Pesutietokone

Kävipä eilen illalla niin että pesukoneen ohjelma jumittui viimeisellä sekunnilla niin ettei luukkua saanut auki. Eikä auttanut pyörittää huuhtelua ja linkousta uudelleen; kone mellasti kiltisti ohjelmat läpi mutta jämähti sitten taas juuri ennen loppupiiiiiiiiippausta.

Mies mutisi jotain emokortista. Emo-mistä?! Haloo, se on pesukone! (Keskustelu ei jatkunut koska telkkarista tuli ohjelmaa.)

Tänään menin pesukonekauppaan valittamaan asiasta ja mies tiskillä sanoi lähettävänsä viestin tekniselle puolelle ja lupasi soittaa saatuaan vastauksen. Annoin heille oman puhelinnumeroni, mutta parin tunnin kuluttua tuli mieheltäni tekstiviesti että hän on nyt saanut jonkin vikakoodin sieltä liikkeestä ja käynyt kotona avaamassa sen luukun. Ja jatkaa asian selvittämistä töiden jälkeen.

Just. Että tässä on kai sitten hankittava jonkinlainen insinöörin koulutus tai ainakin parinkymmenen vuoden kokemus kaikenlaisista emokorteista ja koodeista jotta saisi suoritettua sellaisen yksinkertaisen (vanhoina hyvinä aikoina) toimenpiteen kuin pesukoneen luukun aukaisun. Meikäläisen koulutuksella ei saa edes vastausta kodinkoneliikkeestä. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :o)